Záróvizsga 2018. június

March 27, 2018    

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgatók!

A jelen félévben esedékes záróvizsgákra, április 15-ig lehet jelentkezni a Modulo-ban.

A szakdolgozatot (PDF formátum) április 16 – május 02. 15:00 óráig lehet feltölteni a Modulo-ba, régi egyetemi (5 éves és kiegészítő) képzésben résztvevőknél egy PDF dokumentumban kell feltölteni a szakdolgozatot és a tantárgypedagógiai szakdolgozatot (CRP).

Felhívjuk a figyelmét, hogy 2018. április 28. és május 01. között lévő munkaszüneti napok miatt nem tudja leadni a szakdolgozatát!

A 2 db spirálozott példányt a tanszékre legkésőbb május 02. (szerda) 15:00 óráig lehet leadni, úgy, hogy a szakdolgozó a szakdolgozatot és az esetleges mellékleteket előzőleg már feltöltötte a Modulo-ba és az intézeti honlapra.

Annak a hallgatónak, aki nem töltötte fel a Moduloba szakdolgozatát és nem hozza magával az intézeti honlapra való feltöltéskor kapott visszaigazoló levelet kinyomtatva, nem áll módunkban elfogadni a szakdolgozatát.

Az Angol-Amerikai Intézet hallgatóinak nem kell CD-n mellékelni a szakdolgozatot: helyette az Intézet rendszerén keresztül (amely nem azonos a Moduloval!) kell .doc formátumban feltölteni a formailag és tartalmilag a nyomtatott verzióval minden tekintetben megegyező dokumentumot. Az Intézeti feltöltés kezdési időpontja és határideje megegyezik a Modulo feltöltési intervallumával.

A feltöltési űrlapok:
BAT feltöltő
MAT feltöltő

Annak a hallgatónak, aki ismételt záróvizsgát tesz, újból be kell jelentkeznie záróvizsgára és a szakdolgozatát is fel kell töltenie idei dátummal, illetve a plágium nyilatkozatot újból le kell adnia.

Plágium nyilatkozat leadása a Tanulmányi Osztályon legkésőbb 2018. május 02. 15 óra.

A záróvizsga 2018. június 04 – 15. között lesz.

  /