Záróvizsga 2018-2019

November 8, 2018    

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgatók!

A jelen félévben esedékes záróvizsgákra, november 18-ig lehet jelentkezni a Modulo-ban.

A szakdolgozatot (PDF formátum) november 19 – november 30. 12:00 óráig lehet feltölteni a Modulo-ba.

A 2 db spirálozott példányt a tanszékre legkésőbb november 30. (péntek) 11:45 óráig lehet leadni, úgy, hogy a szakdolgozó a szakdolgozatot és az esetleges mellékleteket előzőleg már feltöltötte a Modulo-ba és az intézeti honlapra.

Annak a hallgatónak, aki nem töltötte fel a Moduloba szakdolgozatát és nem hozza magával az intézeti honlapra való feltöltéskor kapott visszaigazoló levelet kinyomtatva, nem áll módunkban elfogadni a szakdolgozatát.

Az Angol-Amerikai Intézet hallgatóinak nem kell CD-n mellékelni a szakdolgozatot: helyette az Intézet rendszerén keresztül (amely nem azonos a Moduloval!) kell .doc formátumban feltölteni a formailag és tartalmilag a nyomtatott verzióval minden tekintetben megegyező dokumentumot. Az Intézeti feltöltés kezdési időpontja és határideje megegyezik a Modulo feltöltési intervallumával.

A feltöltési űrlapok:

Annak a hallgatónak, aki ismételt záróvizsgát tesz, újból be kell jelentkeznie záróvizsgára és a szakdolgozatát is fel kell töltenie idei dátummal, illetve a plágium nyilatkozatot újból le kell adnia.

Plágium nyilatkozat leadása a Tanulmányi Osztályon legkésőbb 2018. november 30. 12 óra.
A záróvizsga 2018. január 07 – 11. között lesz.

  /