ERASMUS+ PÓTPÁLYÁZAT 2018/19 tanév 2. félévére

September 10, 2018    

A SZTE Nemzetközi Mobilitási Irodája pótpályázatot hirdetett a második félévre Erasmus + ösztöndíjakra. A pályázat feltételi és jelentkezési módja megegyeznek az eredeti, januári fordulóval (lásd IEAS News 2018. január 8.).

Intézeti leadási határidő: 2018. szeptember 26, szerda, 12:00

A hallgatói pályázatokat az Angol-Amerikai Intézet Irodájába, zárt borítékban kérjük benyújtani. A pályázati űrlapokat (letöltött, kitöltött, aláírás erre nem szükséges) a dorokati[at]lit.u-szeged.hu e-mail címre is kérjük elküldeni a megadott határidőig.

A beérkezett pályázatokat az Erasmus Pályázati Bizottság bírálja el. A formailag hiányos és későn leadott pályázatokat nem tudjuk értékelni. A bizottság a tanulmányi eredmény és a nem kellően részletes és átgondolt munkaterv alapján a jelentkezést elutasíthatja. Túljelentkezés esetén a tanulmányi eredmény és a munkaterv alapján állítunk fel a jelentkezők között sorrendet. A pályázati eredményről a hallgatókat e-mailben értesítjük. A pályázati kiírás, pályázati űrlap, ill. az ERASMUS+ pályázatokra vonatkozó további információk megtalálhatók a Nemzetközi Mobilitási Iroda (NMI) honlapján: http://www2.u-szeged.hu/erasmus/

Bocsor Péter és Doró Katalin
Erasmus koordinátorok

  /